terug naar 'dit ben ik'

Loyaal
Ik ben altijd een loyale werknemer geweest. Dat ik de afgelopen tijd helaas bij meerdere werkgevers de werkzaamheden heb moeten beëindigen lag aan tegenvallende bedrijfsresultaten, eenmaal zelfs resulterend in een faillissement. Als ik het ergens naar mijn zin heb en me prettig voel in de werksituatie, heb ik niet snel weer de behoefte naar ander werk op zoek te gaan.

Hulpvaardig
Familie, vrienden, kennissen en collega's ervaren mij als een vriendelijk, hulpvaardig, aardig, trouw en loyaal persoon met gevoel voor humor. Ik sta bekend om mijn originele ideeën en het bedenken van creatieve oplossingen.
Ik ben een optimist. Ik ga altijd door totdat het doel bereikt is.

Handig
Ik kan erg veel: op technisch, muzikaal en huishoudelijk gebied ben ik altijd bezig en handig. Ik ben een fanatiek doe-het-zelver, zowel in en rond het huis als bij het onderhouden van mijn auto’s (zie CV). Ik ben soms wat eigenwijs, maar dat zal nog wel 'de frik' in mij zijn.

Dienstverband
Het geniet mijn grote voorkeur om in een vast dienstverband te werken. Mocht een aanbod tot een 'nieuwe baan' leiden, dan zullen mijn huidige eigen werkzaamheden op een beduidend lager pitje komen te staan of zal ik deze zelfs beëindigen.

Terug naar 'dit ben ik'
LinkedIn Twitter