Zilkerweb

Sluit venster X

Het Zilkerweb is al enige jaren op internet te vinden. Iedereen kan het gratis raadplegen om alles te weten te komen over het meest gezellige dorpje van de Bollenstreek.

Zoals vaste Zilkerwebbers natuurlijk meteen zien, is er een nieuwe, overzichtelijke vormgeving. De inhoud is ontdaan van onnodige ballast (mocht er iets te veel zijn verwijderd dan graag even een mailtje).

Maar er blijft ook veel bij het oude: het gebruik van de website en de links naar eigen websites van verenigingen en instellingen blijven uiteraard gratis.
Voor wie niet over een eigen website beschikt worden de basisgegevens vermeld in één pop-upvenster (zoals dit venster). Ook dit is gratis.
Wil men echter een uitgebreidere site, dan kan men daarvoor terecht bij TO-Tekst en Ontwerp. En omdat daar de kachel ook moet blijven branden wordt daar wel een passende vergoeding voor berekend.

De Zilk actueel
Een pagina met actuele informatie ontbreekt nu helaas ook. Ikzelf heb niet de mogelijkheid en de kunde om de actualiteiten structureel bij te houden. Als er iemand is, die dat zou willen doen, dan kan zij/hij zich hier melden.

Mocht u vinden dat er nog belangrijke zaken op het Zilkerweb ontbreken of heeft u andere opmerkingen dan kunt u natuurlijk altijd mailen.

Het Zilkerweb is een initiatief van TO-Tekst en Ontwerp,
Theo van den Akker.